product

Dessert-chokolade-kathrine-andersen
  • Ny
  • Dessert-chokolade-kathrine-andersen

Luksus chokolade - Giv en firma gave

Kvalitets Chokolade - Nem og bekvem firmajulegave - - dejlig fyldt chokolade fra Kathrine Andersen

40,00 kr.
Inkl. moms Leveringstid 1-3 hverdage
Chokolade
Antal

Chokolade til dine medarbejder  som sætter pris på lækker chokolade med fyld. Jeg har et lille med lækkert udvalg af kvalitetschokolade. Kathrine Andersen har en gammel tradition for at bevarer håndværket i deres chokoladefremstilling, og det vil I helt klart kunne smage i de lækre stykker. 

Vælg mellem: 

  • Æske med 4 stk. adventschokolade. Mørk (71%), lys (35%) og hvid (29%) chokolade med tallene 1-4. Et stk. chokolade til hver adventssøndag. Chokoladen er håndlavet, og her er chokoladen i sin reneste form. 
  • Æske med 4 stk. chokoladeplader. Mørk (71%) chokolade m. hindbærpynt, Mørk (71%) chokolade med karamel pynt, Hvid (29%) chokolade med lækker knas pynt og Lys (35%) chokolade med saltmandel pynt. 4 lækkerbidskner til chokoladeelskerne. 
  • Pose med 6 stk. chokolade. Lyserødt Ruby hjerte fyldt med skovbærkaramel, Pebermyntetop - mørk chokolade fyldt med dejlig pebermyntecreme, Lakridskuppel - Hvid chokolade med skøn ladkridscreme, Grønt hjerte - hvid chokolade med flydende karamel/passions fyld, Orangekuppel - Flødechokolade fyldt med orangefyld og Hindbærtop - hvid chokolade med skøn smag af hindbær. Alt i alt et mix af skønne fyldte chokolader
  • Pose med 6 stk. dessertchokolade. 6 forskellige stykker lækker dessertchokolade som kan være med grov kvalitets marcipan, trøffel, havtorn, karamel, passionsfrugt, lakrids mm. Til dig som vil overraskes. 

Æskerne indeholder 100 g. Og poserne indeholder 60 g. fyldt chokolade

Specifikke referencer

ean13
1233530305485