Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.
Tilbud!

Rattan Plantekurv

Rattan kurve til skønne store planter

300,00 kr.500,00 kr.

Inkl. moms

Beskrivelse

Rattan kurve til dine store planter, til opbevaring af tæpper, brændeknuder, håndklæder og meget andet.

Kvadratisk plantekurv med hank og indvendig plast i 3 størrelser:

Vælg mellem:

  • Lille – 30 x 30 x 30 cm
  • Mellem – 40 x 40 x 40 cm
  • Stor – 50 x 50 x 50 cm

Ægte rattan er et naturligt materiale, som er meget holdbar. Og en af de helt store fordele er at det næsten ikke vejer noget. Så planter du palmer og oliventræer i kurvene er det letter at tage dem ind, når det bliver vinter i stedet for de tunge keramik plantekrukker. En rattan kurv er en smuk og naturlig “krukke” som passer smukt til tropiske planter og træer og som passer godt i vores haver, terrasser, altaner og nordiske hjem.

Når kurven er plastbelagt, kan du bedre bruge den til indendørs planter, men du er selv ansvarlig for at teste tæthed af plast. Ligeledes er den god ide, hvis kurvene bruge udendørs af lave drænhuller i plasten, hvis de er placeret så det kan regne ned i kurven, da dine planter ellers vil drukne her i vores danske sommer. Lad ikke kurvene stå jord eller græs. De har længere holdbarhed når de placeres på fliser, brosten eller sten.

Rattan laves af fine stængler fra palmer som vokser ligesom bambus, men har en hård og stærk kerne, og er naturligt og yderst bøjeligt materiale. Det er hurtigt voksende naturlig materiale, som også er meget bæredygtigt. Der findes 600 arter af rattan hvoraf de fleste vokser i Indonesien. De bliver op til 100 meter høje.

Rengøring af kurve

Børst dem af med en børste, så støv og snavs fjernes. Herefter kan du vaske dem af med vand / sæbespåner med en svamp eller klud. Tør dem herefter af eller lad dem stå et varmt sted så de tørre af sig selv (flyt først den rengjorte kurv, når den er tør). Tag først i brug igen når de er tørre. Vi anbefaler at du gør dette 1-2 gange om året. Har du store planter stående i kurvene, rengøre du dem bare på ydersiden og med planterne i.

Vigtigt – tag kurvene ind i overdækket område over efterår / vinter

Placeres og vedligeholdes rattankurve korrekt, kan de holde op til 10 år.

Hvorfor vælge en rattankurv?

  • De klare sig godt i dansk vind og vejr
  • De er meget lette
  • Nemme at vedligeholde
  • Stor bæredygtighed, og det er godt for vores miljø

 

 

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto