category

Køkkengrejet

Her på siden finder du alverdens grej til køkkenet, i form af glas, spækbrætter, spisepinde og meget mere. Det er her vi kategoriserer vores produkter, som ikke lige passer ind i krus og kopper, serveringsfade og skåle eller tallerkener. Uanset om du søger køkkengrej i moderne eller gammel stil, vil vi have noget til dig. Vi går altid efter at have noget til enhver smag, så både dem med et traditionelt hjem, moderne hjem og andre, kan finde noget der falder i deres interesse.

Der er rigtigt mange der får nye idéer til deres køkken, når de kigger denne kategori igennem. Husk at man gerne må blande farver og materialer i hjemmet, for at få en mere rå stil - alt behøver ikke være samme farve, og at passe sammen.

Selvom vi har et godt udvalg af køkkengrej prøver vi stadig hele tiden at finde nogle mærker og produkter, som alle de andre ikke har. Lige nu kan du fx finde mærker som Cozy Room, African Image og Egoista Brand.

Vi har og til gode tilbud på siden, så leder du efter billigt køkkengrej eller billige køkkenting, vil du med stor sandsynlig kunne finde noget. Du kan evt. prøve at sortere på pris, og finde de billigste varer først. Var der, mod forventning, ikke noget der faldt i din interesse, bør du komme tilbage om et par uger - der har vi sikkert fået nye varer i vores sortiment, eller nye tilbud.

Der er 9 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-9 af 9 element(er)

Kvadratisk skærebræt

Kvadratisk skærebræt
Kvadratisk skærebræt
Kvadratisk Skærebræt fra...
749,00 kr.

Små runde glas

Små runde glas
Glas - små glas til salt,...
12,00 kr.

Træske fra African Image

Træske fra African Image
-25%
  • Nedsat pris
Træske fra African Image
Træske, som passer til de...
20,00 kr.
15,00 kr.