category

Krus og kopper

Her på siden finder du vores udvalg af kopper og krus af forskellig art. De er fantastiske til at drikke kaffe, te, varm kakao og andre varme drikke i, og så har vi både helt stilrene designs, og mere rustikke materialer. Vores kaffekopper og kaffe krus fås i mange forskellige designs, så der vil helt sikkert være noget der passer ind i dit køkken og stue - uanset om du har en minimalistisk stil med få farver, eller mere gammeldags stil.

På grund af de mange forskellige modeller vi ofte har på lager, kan du også ofte finde sjove krus i anderledes farver eller designs, som du ikke finder ret mange andre steder. Vi prøver hele tiden at udvide vores sortiment, men samtidig også, at finde noget som alle de andre butikker ikke har.

Er du på udkig efter keramik kopper, skal du ikke lede længere. Vi har nemlig flere forskellige designs i dette materiale. Har du en meget fin indretning i forvejen, kan keramik ofte give et lidt råt indspark, som der nogle gange er brug for, hvis det ikke skal blive alt for fint.

Find også vores kopper med tekst, nærmere bestemt vores Pantone krus, som findes i mange forskellige farver, og har den pågældende Pantone farve stående - super enkelt og lækkert design, der passer ind i det moderne hjem.

Der er 4 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-4 af 4 element(er)

Krus med håndmalet glasur

Krus med håndmalet glasur - Nyheder, Krus og kopper - Bovictus
    Krus med håndmalet glasur
    Skønne krus, leveres med...
    100,00 kr.