Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Læder manchet til varme krus

Læder beskyttelse til varme krus

70,00 kr.80,00 kr.

Inkl. moms

Beskrivelse

Kender du ikke det, at købe krus som bliver varme? Jeg har lavet en beskyttelse som passer til de krus, som jeg sælger her i min forretning. Der er lys brun kernelæder med læder-snørrelukning.

Ser du andre krus i forretningen, som du ønsker at få lavet holder til, fortæller du mig hvilke krus i shoppen, som du ønsker holder til, og bestiller dem her på siden, så laver jeg dem til dig.

Når du har brugt kruset, skubbes holder af. For at skåne læder for grimme pletter, kan det være en ide at giver læderbeskyttelse læderfedt inden ibrugtagning.

Da kernelæder er et naturprodukt, vil du opleve at der er forskel i farverne på læderet. Indenfor samme levering kan læderet være lyst til lidt mørkere nuance. Se også billedet, så du har en ide om, hvordan farverne på din levering vil være.

DER VIL VÆRE MELLEM 7 OG 14 DAGE LEVERINGSTID, DA DE FREMSTILLES VED BESTILLING.

Vælg mellem:

  • 25 mm lys kernelæder
  • 30 mm lys kernelæder
  • 35 mm lys kernelæder
  • 25 mm brun kernelæder
  • 30 mm brun kernelæder
  • 35 mm brun kernelæder

Du kan også bestille holder her hos mig, så laver jeg dem på mål, så de passer til dine krus. Da bestiller du den bredde du ønsker og i bemærkningsfeltet ved udtjek, skriver du diameter på holder. Vær obs. på at disse ikke kan returneres, da det er bestillingsvarer

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto