category

Plantelivet

Plantelivet står for nyfortolkninger indenfor de grønne planter. Det er ikke mange planter der kan tåle at blive solgt online og fragtes rundt i Danmark. Men det kan de planter, som vi vælger at præsentere her i min webshop. Lige nu er det helt populære de svævende planter.

De svævende planter fra Kaja Skytte er meget unikke og skal kun vandes 1 gang hver 14. dag. Det gør dem utroligt nemme at passe.

Udover de smukke planteplaneter fra Kaja Skytte, skal der også nævnes de hængende potte skjulere som du fylder med skønne planter også er meget attraktive lige nu. Før havde man sine blomster/planter stående på gulve, borde eller reoler – nu skal de også hænge. Det kan du også se, hvis du følger Instagram eller ser de forskellige boligmagasiner, her hænger planterne også rundt omkring.

Er du mere til DIY, så kan du f.eks. hækle et net til dine krukker og planter, men ellers vælg planteplaneter med forskellige ophæng, glaskugler i reb, messingpotter i stativer eller plantehuse i metal og glas, mulighederne er utallige.

Du kan selvføgelig matche det med vores billige blomster og smukke blomsterdekorationer, som vi laver lige som du ønsker. Du kan både bestille online, eller komme forbi vores blomsterbutik Middelfart, hvor vi står klar til at betjene dig i weekenden.

Der er 7 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-7 af 7 element(er)

Planteophæng til krukker

Planteophaeng-til-krukker-bgreen
 • Ny
Planteophæng til krukker
Hæng potter op, metalring...
69,00 kr.

Buket med kunstige blomster

kunstige-blomster-buketter-duche-orange-creme
  Buket med kunstige blomster
  Buketter med kunstige...
  89,00 kr.

  Unika hængende krukke

  Unika hængende krukke - Produkter, Brugskunst, Skjuler og krukker, Unika keramik, Plantelivet - Lerværket
   Unika hængende krukke
   Hængende urtepotte skjuler...
   195,00 kr.