Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Udsmyk med festvaser!

Sæt den rette stemning med vaser til en skøn fest

Vi har fået et spændende parti vaser hjem, som egner sig særligt godt til større festlige begivenheder – en skøn festvase. Denne vase bliver kaldt prinsesse vasen. Med denne vase, kan du gøre lidt ekstra ud af udsmykningen.

Dekorationer til festen har meget at sige om den stemning, der skabes til festen. Særligt baseret på gæsternes første indtryk af festen, og hvordan de små detaljer gør den store forskel. Det er netop de flotte detaljer til din fest, som sætter rammen for minderne om den store dag. Sammenspillet mellem duften af de smukke blomster og det udtryk der dannes.  I kombination med de festlige og elegante vaser, sætter scenen for et flot helhedsindtryk af festen. 

Tidligere har man altid brugt friske blomster til borddekorationer, men nu er der også stor interesse for at sætte smukke, tørrede blomster i vaserne på bordene. F.eks. til barnedåb kan der enten vælges sart rosa, sart blå og andre nuancer af rosa og blå i vaserne. Der er et stort udvalg af forskellige blomster og græsser i tørrede udgaver og samtidig kan der efterfølgende laves buketter og dekorationer som kan minde dig om en dejlig barnedåb, bryllup eller fest i lang tid efter. Det er et godt alternativ med vintage tørrede kvalitets blomster til en festlig anledning. 

Så dagens tema er fest:-)

Giv din fest en helt unik udsmykning

Går I og planlægger bryllup, jubilæum eller en anden stor begivenhed, er det derfor værd at skænke udsmykningen en ekstra tanke. De skønne nye glasvaser fra Birch Nielsen sætter nemlig et festligt og elegant præg. De er lette at kombinere med dekorationer i flere forskellige stilarter. Vasernes elegante og enkle look gør det muligt at lege med både dæmpet og kraftigt farvespil i vaserne, eller servietter med prangende motiver på bordene. I vaserne er det plads til at placere blomsterne tilfældigt, som giver det lidt vilde look og et spændende spil. Vaserne egner sig også særligt godt til bryllupsfesten, hvor man kan dekorere med smukke, romantiske blomster og på den måde skabe et klassisk look, som samtidig er med på moden.

Vær derfor omhyggelig med at vælge de rette vaser, og kombiner eventuelt vaserne med flere forskellige vaser, for at give et unikt spil. Husk dog at vaserne sætter et stærkt præg på det overordnede indtryk, så overvej hvilken stil du ønsker til festen. Med vores nye parti vaser kan du både sætte en klassisk, romantisk stemning, en energisk og positiv stemning eller den elegante stemning. Hvad end du vælger, har du hos Crocca rig mulighed for at finde netop de glasvaser og blomster, der sætter den stemning, du ønsker.

Festlige vaser sætter et personligt præg

Med disse skønne temavaser fra Birch Nielsen, er der rig mulighed for at lege med udtrykket og sætte sit eget personlige præg. Vasernes gennemsigtige elegance og enkelthed gør det muligt at pryde dem både med kraftige farver og mere afdæmpede kornblomster. Udsmykningen til en fest siger meget om personen, der afholder festen. Leg lidt med den tanke. Find for eksempel ud af, hvilke blomster der siger noget om brudeparrets personlighed. Se hvordan disse hver især komplimenterer hinanden, når de kombineres i en festvase. Du kan også sætte vaserne sammen med enkelte lysestager, nips og romantiske duge. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen!

Festvaser - fine princessevaser

Vær sikker på at sætte den helt rette stemning til den store dag, og sæt rammerne for de gode oplevelser, dine gæster vil huske flere år frem. Her er det netop de små detaljer, der gør den store forskel. De skaber skønne minder om en elegant fest med et helt unikt udtryk. Det er netop det personlige præg, som gør stedet indbydende og festligt for dine gæster. 

Se min lille video af hvordan vaserne kan pyntes 🙂

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto