category

Skåle og bakker

Her på siden finder du vores udvalg indenfor bakker og skåle i alverdens forskellige designs, materialer, farver og mere. Vi har ofte gode tilbud, så husk at holde øje med siden, hvis der ikke er noget i din interesse lige nu. Vores skåle og bakker kommer fra mærkerne Acentro Home, African Image, 2Have og Pure Culture, som er nogle rigtigt gode brands indenfor boligindretning og brugskunst, som man ikke altid finder i de store butikker.

Det er meget forskelligt hvilke bakker og skåle som folk køber, men specielt vores produkter i keramik, er meget populære - måske pga. det lidt mere rå design, som mange godt kan lide, at blande med det mere fine design, som vi også har et stort udvalg af produkter indenfor. Du vil kunne udforde din smag både mht. enkelthed og mere mønstret etnisk inspiration. Vi har en masse billig brugskunst i øjeblikket, som vil passe godt til vores skåle og bakker.

Vi har et kæmpe udvalg af brugskunst og ting til hjemmet, og uanset om du er interesseret i lysestager, skjulere eller nips til hjemmet kan du finde inspiration og få leveret vores produkter lige til døren.

Når du køber online på Crocca webshop får du altid tilfredshedsgaranti, gratis fragt over kr. 500, sikker betaling og meget mere. Hvis du er interesseret i brugskunst generelt, bør du følge med på Facebook og Instagram, hvor vi løbende opdaterer om nye ting i vores sortiment og lign.

Der er 41 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-25 af 41 element(er)

Bakker

Bakker-med-capiz
Bakker
Bakker i 3 størreler fra...
Fra
240,00 kr.

Keramik vase - Rillet Moss...

Moss-groen-16cm-krukke-birch-nielsen
Keramik vase - Rillet Moss - Ø16 cm
Rillet Moss vase af...
360,00 kr.

Skål i raku brænding

unika keramik
Skål i raku brænding
Kæmpe unika skål 
1.800,00 kr.

Zinkfad

Brugskunst
Zinkfad
Fad i flot mørkegrå mat...
35,00 kr.

Unika teak træs fad

Brugskunst
Unika teak træs fad
Super lækre fade i smuk...
170,00 kr.

Kobberfad

Brugskunst
Kobberfad
Patineret kobberfad fra...
300,00 kr.

Stort lavt metalfad

Brugskunst
-30%
  • Nedsat pris
Stort lavt metalfad
Metal fad i rektangulær...
165,00 kr.
115,50 kr.

Zinkfade

Brugskunst
Zinkfade
Zinkfad i lækkert design...
Fra
35,00 kr.