Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Unika vaser, personlig indretning

Unika vaser

Hvad er en unika vase? Det er en vase som kan være hånddrejet, mundblæst, hånddekoreret eller en kombination af en industriel fremstillet grundform som derefter er individuelt behandlet med dekorationer og mønstre. Unika vaser er smukke i sig selv, men det er naturligvis også skøn som vase fyldt med blomster.

Hos Crocca har vi følgende typer af unika vaser:

  • Hånddrejede og hånddekorerede vaser fremstillet af danske, engelske og græske keramikere
  • Støbte keramikvaser med påsatte håndlavede og hånddekorerede blomster, som gør at hver vase er unik og en ”ener”.
  • Mundblæste glasvaser

Forskelligt unika vase materiale

Unika keramik vaser er er drejet i procelænsler eller anden kvalitetsler. Det er den enkelte keramiker som lægger hele sin sjæl i det at dreje. Men  også at dekorere de smukke, unikke vaser og keramik vaser.

Unika glas vaser er vaser som er mundblæst. De er enten i glas eller i krystalglas. Der kan forekomme små luftbobler i glasset. Der kan sagtens være samme af den enkelte type. Men kendetegnende er, at de har hver deres lille forskel, som luftbobler, størrelse, farver mm.

Mange af os har måske besøgt Holmegårds glasværk i Odense eller Næstved og set den spændende proces i at forarbejde det varme glas til vaser og drikkeglas. Det er en helt speciel og unik proces.

Det mest fantastiske med disse smukke unika vaser er at de er specielle og du sætter dit helt eget personlige præg på indretningen. Vaser er en del af brugskunsten, som giver din helt egen stil. 

Nogle af vaserne er så sprælske i farver og udtryk at de er smukkest, hvis de står for sig selv. Andre vaser kan mixes sammen med alt andet i din indretning.

Hvis det er vaser som kan passe ind med andre vaser og interiør, så er det smukt at lave grupper. Mix gerne med vaser i forskellige størrelser, højder og farver. F.eks. har du en rå vase, så passer den skønt sammen med lysestager i mat metal eller med en af de smukke krystallysestager, som fås i et væld af farver og former.

Unika vaser og unika brugskunst er for dig, som ikke ønsker et hjem med indretning som alle andre. For dig som vil sætte din helt egen personlige stil og indretning, og som bare nyder synet af en smuk og anderledes vase i glas eller keramik.

Læs også blogindlæg omkring vaser og forskellige vasetips.

Hvis du har emner som kan være relevant for dig og for andre at få behandlet her i vores blog, er du velkommen til at kontakte os.

God læse lyst. Kærlig hilsen Christa

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto