Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Pynt op til jul med julepynt

Forbered dig til jul allerede nu

Er du også på udkig efter inspiration til, hvordan du skaber og indretter din julebolig, så den er hyggelig at være i? Så fortvivl ikke her på min blog. Jeg giver dig tips til, hvordan du kan indrette dig med julelys for hygge og stemning til jul. 

Levende lys som dekoration  

I Danmark er de mest almindelige julelys nok lysene på juletræet juleaften. De seneste årtier er juletræslysene i de fleste hjem udskiftet med elektriske indendørs lyskæder grundet brandfare. Men mange steder holdes der stadig fast i den gamle tradition med levende lys på juletræet.

Når alle lysene tændes samtidigt på træet, stråler og glitrer det i stuen og en duft af gran og stearin breder sig.

Man skal altid være forsigtig for i uheldigere tilfælde også en dårlig lugt af branket juletræspynt.

Når lysene tændes på juletræet, er det signal til, at dans og sang om juletræet kan begynde, og herefter kommer julegaveuddeling, og især gaveudpakning.

Det er nok denne begivenhed – når juletræslysene tændes, og forventningen om den kommende gaveudpakning kan ses i børnenes ansigter – der har givet navn til udtrykket ”At få julelys i øjnene” og udtrykket betyder, at man ser frem til noget bestemt; ser mulighed for noget stort.

Inspiration til boligen med julelys

Ud over juletræslysene og lysestagerne, findes naturligvis også kalenderlyset, der brændes ned gennem hele december med en nedtælling af dagene til juleaften angivet i stearinen.

Bloklys - køb kvalitetslys til julen

Og som vi kender det, er adventskransen, uanset design, traditionelt også udstyret med lys, hvor der gradvist tændes flere og flere lys alt efter, hvor mange søndage, der er tilbage til jul.

Det kan være oplagt at dekorere ens bolig i røde farver, når det er jul. Men prøv at se, om du har nogle gyldne ting i din indretning, som et par gyldne vaser eller gyldne skåle for at komplimentere den traditionelle røde farve. Det kan være et par gyldne lysestager, der også passer godt sammen med farven rød.

Grøn og gylden jul 

De gyldne farver kan ikke kun ses på lysestager i en smuk indretning og flotte buketter, men oftest også på flot konfekt og glitrende julepynt.

I år kombinerer jeg ligeledes den dejlige, traditionelle jul med inspiration til en grønnere jul, både med gode råd til gaveræs med god samvittighed og en mere bæredygtig december.

Fordele ved at indrette dig til jul

Der er en masse fordele ved at indrette sig efter juletiden, som f.eks.:

– Gode muligheder for at skabe stemning i dit hjem

– Gode muligheder for at finde ting der signalerer imødekommenhed og hygge

Det kan dog godt være svært at finde en fin butik eller online shop, hvor der er lidt af det hele til juleindretningen. Men frygt ej, jeg har svaret til jer. Crocca.dk har en masse fin brugskunst til hjemmet, så der er lidt til alles smag. Du kan blandt andet finde bolig interiør eller de fineste keramik vaser.

Interiør til indretning

Er du blevet inspireret til at pynte op til jul, eller var det måske noget, som du allerede gjorde? Jeg håber at denne blog har været til inspiration for jer. Find mere inspiration her

God fornøjelse med dine juleforberedelser.

Kh. Christa, Crocca.dk

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto