Fri fragt ved køb over 500,-
21 dages fuld returret
Billig fragt fra kr. 60
Sikker webshop – E-mærket
Kundeservice: crocca@email.dk
Modtag tilbud og nyheder fra Crocca – altid penge at spare

Find os på facebook
Instagram
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:4227 6703

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Jul

Der er 108 varer.

Jul & julepynt

Her på siden finder du vores fine udvalg af julepynt: juletræer, kranse, julekugler og meget mere. Vi har så stort et sortiment, at du ikke behøver at kigge andetsteds for julepynt - husk også at tjekke vores pakkekalender!

Juletræpynt - topstjerne, julekugler, rensdyr og mere

Vi har både julepynt som kan stå fremme i vindueskarmen og lign., samt pynt til træet f.eks. i form af kobber glaskugler. Mange familier har en tradition om at købe nyt til træet hvert år, så hvorfor ikke finde noget nyt og spændende her på siden?

Er du ligesom mange andre blevet træt af, at nytidens juletræpynt skal være så nypoleret og “perfekt”. I vores sortiment finder du både fine designs, men også lidt mere rustikt “gammeldags” juletræpynt.

Se også: Julepynt i glas

Vært eller værtindegave til jul?

Skal du til julefrokost eller besøge familie/venner til jul? Vores julepynt vil stensikkert falde i god jord, som en lille værtsgave. Klassiske værtsgaver som blomster, vin og chokolade, kan hurtigt blive lidt kedeligt, så hvad med at prøve noget nyt? hvad med en pakkekalender til kvinder ?

Lav dine egne juledekorationer

Du finder brugskunst som sagtens kan stå alene, samt produkter, du kan bruge i din egen dekoration sammen med kalenderlys, ler, gran eller hvad du ellers kan finde på - se også vores fine fade, som du kan bygge din juledekoration på.

Uanset om det er en juledekoration til kalenderlys, adventslys eller bare en hyggelig dekoration, som kan pynte over julen, vil der være alverdens produkter i vores shop, som du kan benytte dig af.

Ved at kigge i vores sortiment, kan du hurtigt få idéer til juledekorationer du selv kan lave. Vi har tilbehør til juledekorationer af alverdens slags - uanset om du er til juledekorationer med masser af pynt, eller mere simple dekorationer.

Julepynt fra Brink Nordic, African Image, Acentro Home og flere

Vi har rigtigt mange fede mærker som Grama Design, Åsas Tomtebod, Accantus og mange flere. Vores sortiment spænder bredt, men vi prøver samtidig også, at have nogle mærker som du ikke finder alverdens andre steder.

Det meste julepynt man kan finde i de større butikker, er meget standardiseret og lidt kedeligt. Vi har julepynt der er hjemmelavet, og dermed har en helt anden charme. Ved disse produkter er der ikke to der vil være ens.

Billigt julepynt og juleting

Vi har noget til ethvert budget. Uanset om du gerne vil have billigt julepynt, så der kan bruges lidt ekstra på gaverne, eller om du er typen der giver lidt ekstra for den gode kvalitet, som holder i mange år.

Underkategorier

  • Pakkekalender
    Pakkekalender gaver Vil du forkæle din kæreste med en pakkekalender, finder du en nem mulighed her. Du kan enten vælge fire pakker, så der er en til hver advent, eller 24 pakker, så det er mere som en almindelig julekalender. Skal man købe 24 gaver til en pakkekalender, kan man hurtigt løbe tør for idéer.Når du køber en pakkekalender fra Crocca, er alt klaret når du får leveret pakkerne. Pakkerne kommer selvfølgelig samlet, og så er de allerede pakket ind i smukt rustikt julepapir. Med disse former for julekalendere, kan du forkæle hende eller ham der betyder mest for dig. Det er virkelig noget helt specielt, at få en lille gave hver dag, fremfor et kedeligt stykke chokolade fra en billig julekalender. Når du ser de forskellige ting vi har pakket til dig, vil du helt sikkert blive inspireret til julegaver til hende. Er du typen der altid venter til lillejuleaften med at købe julegaver, kan en pakkekalender altså være en god løsning - du vil få en masse idéer til hvad du kan købe, så du ikke behøver hastekøbe noget tilfældigt. Vores pakkekalender gaver og adventsgaver er enten et mix af juleting og brugskunst eller kun juleting, du vælger det, som du ønsker gaverne skal indeholde Vores adventskalender og pakkekalender er primært henvendt til kvinder, men vi har ikke glemt mændende. Hvad med en god adventskalender med rom eller adventskalender med snaps? Når det så er sagt, er der selvfølgelig også mænd der vil kunne lide vores pakkekalender og adventskalender, og kvinder der ville elske gaver med rom eller snaps. Mangler du andre julegaver til familien, bør besøge nogle af de andre kategorier på siden, hvor der er masser af gode forslag til julegaver!
  • Jule tilbud
    Juletilbud Julen er ovre, og her finder du julens tilbud. Der er varer som jeg ikke ønsker skal være en fast del af mit sortiment fremover, men som du forhåbentlig syntes er lige dig, da du får det til en rigtig god pris. Du finder her flot julepynt til billige priser. Men det er en god ide ikke at vente, for der er ikke mange styk på lager - det er først til "mølle":-)

Varer sidevis

Varer sidevis