Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Bolig trends fra brugskunst messe

På visit på inspirerende Interiør og designmesse

I starten af februar tog Crocca på Danmarks største designmesse, Formlandmesse, og kom hjem med en masse inspiration til forårets trends og tendenser. Lige nu er det koldt og mørkt udenfor, og blomsterne ligger stadig i hi. Men vi er mange der glæder os til foråret, og derfor står forårets tendenser og farver allerede nu klar til i springe ud, og der er meget at glæde sig til! Nyd derfor Formland trends og inspiration indlæg.

Et forum for inspiration og passion

Formlandmesse er altid et spændende sted at være, da det er en enormt messe med både de største danske designere og mindre kendte designere præsenteret. Her kan man fordybe sig i timevis og det er derfor vigtigt at have et særligt fokus for øje når man træder ind, ellers bliver man meget overvældet af alle de inspirerende indtryk, og så kan være svært at få overblik over messen.

Lindform vaser fra Formland trends og inspiration

Messen er også et forum for at møde andre entusiaster indenfor design, interiør og brugskunst. Man kan både netværke, blive inspireret og høre foredrag.

Vi havde selvfølgelig forårets have og billig brugskunst tendenser for øje, og her så vi flere ting gå igen. Her har vi samlet et overblik over årets inspiration og trends, så du kan også blive inspiration til hvilke friske pust du skal forny din have med i år!

Det bliver et farverigt år

Farverigt interiør fra Formland trends og inspiration

Med forårets komme, kommer der også en masse inspiration indenfor brugskunst og interiør med Formland trends og inspiration. Dette forår byder vi kreative og farverige detaljer velkommen på en måde der ikke er set før. Der ligges op til både at mikse stilarter, mønstre og farver på sin helt egen måde, og dermed sætte sit eget ekstra personlige præg på indretningen. Det ser altså ud til at vi går lidt væk fra det minimalistiske nordiske og tør dette forår at gå efter de mere vovede, spraglede farver og design.

Nyhed fra Formland trends og inspiration - når kork hitter

Dette forår spås særligt stærke, varme farver som blå, grøn, rød og gul at hitte, og gerne mixet lidt med hinanden. Det gøres dog stadig på en afbalanceret og rolig måde, hvor det hele går op i en større enhed.

På messen så vi blandt andet spændende udstillinger af svævende planter, farverige vaser og humørfyldt nips. Alle kreative tiltag som spår om et forår med

Brugskunst i sølv og krom

På dette års messe var der flere udstillere der benyttede sig af kølige metaller som sølv og krom. Dette har tidligere været populært, men har de seneste år været skiftet ud af kobber og messing. Nu er det kølige, blanke udtryk på vej tilbage og dette klassiske look vil sætte et spændende præg på dette forårs ellers spraglede, detaljerede og farverige tendenser. Derudover er tendensen til marmor også for alvor ved at blive populær.

Hængende blomster fra Formland trends og inspiration

Patina er in

Forårets messe bestod af et væld af klassiske harlekin krukker og vintageprodukter. Noget der særligt gik igen var ‘patina’ konceptet. En betegnelse for potter og krukker der enten allerede har alge- eller mosvækst, eller har udseende af at have det. På dette års messe kunne man se flere udstillinger hvor der virkelig blev leget med det slidte, rå look, der forærer haven noget rustik og giver indretningen et unik og hjemmeligt præg.

Håber du selv er blevet inspireret af mine Formland trends og inspiration input

Kh. Christa, Crocca.dk

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto