module-leoblog-blog

Trends 2018

person Skrevet af: Crocca brugskunst list I: Inspirations og interiør blog Den: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 877

Trends og inspiration fra brugskunst og interiør messebesøg 

På visit på inspirerende Interiør og designmesse

I starten af februar tog Crocca på Danmarks største designmesse, Formlandmesse 2018, og kom hjem med en masse inspiration til forårets trends og tendenser. Lige nu er det koldt og mørkt udenfor, og blomsterne ligger stadig i hi. Men vi er mange der glæder os til foråret, og derfor står forårets tendenser og farver allerede nu klar til i springe ud, og der er meget at glæde sig til!

b1.jpg

Et forum for inspiration og passion

Formlandmesse er altid et spændende sted at være, da det er en enormt messe med både de største danske designere og mindre kendte designere præsenteret. Her kan man fordybe sig i timevis og det er derfor vigtigt at have et særligt fokus for øje når man træder ind, ellers bliver man meget overvældet af alle de inspirerende indtryk, og så kan være svært at få overblik over messen.

Messen er også et forum for at møde andre entusiaster indenfor design, interiør og brugskunst. Man kan både netværke, blive inspireret og høre foredrag.

Vi havde selvfølgelig forårets have og billig brugskunst tendenser for øje, og her så vi flere ting gå igen. Her har vi samlet et overblik over årets inspiration og trends, så du kan også blive inspiration til hvilke friske pust du skal forny din have med i år!

b2.jpg

2018 bliver et farverigt år

Med forårets komme, kommer der også en masse inspiration indenfor brugskunst og interiør. Dette forår byder vi kreative og farverige detaljer velkommen på en måde der ikke er set før. Der ligges op til både at mikse stilarter, mønstre og farver på sin helt egen måde, og dermed sætte sit eget ekstra personlige præg på indretningen. Det ser altså ud til at vi går lidt væk fra det minimalistiske nordiske og tør dette forår at gå efter de mere vovede, spraglede farver og design.

Dette forår spås særligt stærke, varme farver som blå, grøn, rød og gul at hitte, og gerne mixet lidt med hinanden. Det gøres dog stadig på en afbalanceret og rolig måde, hvor det hele går op i en større enhed.

På messen så vi blandt andet spændende udstillinger af svævende planter, farverige vaser og humørfyldt nips. Alle kreative tiltag som spår om et forår med

b3.jpg

Brugskunst i sølv og krom

På dette års messe var der flere udstillere der benyttede sig af kølige metaller som sølv og krom. Dette har tidligere været populært, men har de seneste år været skiftet ud af kobber og messing. Nu er det kølige, blanke udtryk på vej tilbage og dette klassiske look vil sætte et spændende præg på dette forårs ellers spraglede, detaljerede og farverige tendenser. Derudover er tendensen til marmor også for alvor ved at blive populær.

b4.jpg

Patina er in

Forårets messe bestod af et væld af klassiske harlequin krukker og vintageprodukter. Noget der særligt gik igen var ‘patina’ konceptet. En betegnelse for potter og krukker der enten allerede har alge- eller mosvækst, eller har udseende af at have det. På dette års messe kunne man se flere udstillinger hvor der virkelig blev leget med det slidte, rå look, der forærer haven noget rustik og giver indretningen et unik og hjemmeligt præg.

b5.jpg

Kommentarer

Skriv en kommentar

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december