Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

7 julegaveideer til ham

Få gode ideer til julegaver kæreste, bror eller ven

Julegaveideer – Hvad skal din mand, din far, din kæreste eller din bror have i julegave? Lad dig inspirere af min liste med idéer til den perfekte gave til ham. 

Lækkert køkkengrej

Skærebrættet er ekstremt modstandsdygtigt og har antibakterielle egenskaber. Samtidig er det utrolig slidstærkt, og absorberer næsten ingen lugt eller pletter.

Du kan også opgradere din mands eller fars madlavningsgrej med en lækker pande eller gryde fra crocca.dk. En mand i et køkken er et smukt syn, så din mand da have det rigtige køkkengrej.

Skærebræt med rustfri skuffe

Vin og gin gaver – interessante og velsmagende 

Udover at være den perfekte julegave til manden der har alt, er en lækker vin, spiritus eller specialøl også den perfekte værtsgave eller indflyttergave. Du kan også give en mandekurv med en masse lækre vine eller gin og tonic løsninger.

Crocca.dk har blandt andet nogle fine pakker, hvor de på forhånd har lavet en kurv med nogle lækre vine eller øl og noget til den søde tand. I denne gave får din kære mand lidt af det hele, og han vil blive ellevild med den.

Hvis du er ligesom mig, der har svært ved at finde en gave til manden, så gå ind på Crocca.dk og se deres udvalg af vine og specielle gin løsninger. Du kan også finde deres pakker lige her.

Livsnydelse i et glas 

Giv ham en kæmpe nydelse for smagsløgene, hvor han kan opleve, hvor forskellige – og ikke mindst skønne smagsoplevelser, der kan være i en god whisky eller gin. Og det behøver ikke at koste en formue.

Moonshine oil i lækker metaldåse

Et god råd kan være at gå udenom supermarkedernes ”kendte” produkter og i stedet besøge en lokal vinhandler eller specielbutik, hvis du har brug for rådgivning inden for forskellige prisklasser.

Her er virkelig meget flydende guld at finde, som helt sikkert vil vække glæde hos en whisky-elskende mand. Mange drikkelige julegaveideer til manden din.

Et godt glas, som er flot at se på 

Stunder med et godt glas whisky eller andre drinks af den dur kan blive en endnu mere gennemført oplevelse, hvis den serveres i det rette glas. Og så gør det jo heller ikke noget, hvis det er flot at se på samtidigt.

Jeg har forelsket mig i nogle glas fra Crocca, hvor designet er en kombination af elegance og funktionalitet i et enkelt, nordisk og stilrent udtryk.

Til have- eller altan ejeren

Er han glad for sin have eller altan, kan du tænke i retning af ting hertil, som matcher hans stil, og kan give ham endnu flere gode timer udenfor.

Et bud kunne være lidt pænt havetilbehør til at skabe hygge i en ellers kold og mørk tid. Tilbehør til udendørsarealet skaber også en personlig stemning, og den vil helt sikkert være et hit hos mange.

Kvalitet til den søde tand 

En sød mand fortjener søde ting. Chokolade er næsten et sikkert hit, hvis du vil vække glæde. Forkæl ham med noget ekstra god kvalitet, fx en dessert chokolade æske fra Crocca.

Gaver, som er lavet lokalt 

Der er jo en kæmpe snak om at man skal være bæredygtig og have et fokus på miljøet – så er man i hvert fald med til at sætte sit præg på verdenen.

Crocca er en lille lokal butik med en masse fine og danskproducerede nips og brugskunst til boligen. Derfor, syntes jeg, at hvis du mangler julegaveideer, så smut forbi crocca.dk. Du kan blandt andet finde home decor, havepynt, svævende planter og bolig interiør.

Kh. Christa, Crocca.dk

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto