Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Køb lokalt til årets juleshopping

Juleshopping glæde og ro i julegaveindkøbene

Julen nærmer sig med hastige skridt så køb julegaver lokalt. Her hos Crocca anbefaler vi, at du er tidligt ude, for at få fat i de skønneste og mest personlige gaver. Her kan det samtidig være en god idé at købe lokalt, så du slipper for pakkekaos og forsinkelser ved forsendelse fra udlandet. Du støtter i stedet dit lokalsamfund og den lille iværksætter fremfor gigant koncernen. 

Julegave inspiration

I dette blogindlæg gør vi dig klogere på hvad du kan forvente af juleshoppingen i år. Og hvordan du planlægger den bedst muligt – helt uden trængsel og alarm. 

Der venter os en anderledes juleshopping i julen 2021

December er den måned om året hvor vi shopper mest, og det gælder over hele kloden. Det kommer nok ikke for en overraskelse for dig at høre, men noget du måske ikke har tænkt over, er logistikken, der får det hele til at løbe rundt. Den har vi som forbrugere nemlig ikke lagt mærke til, fordi der ikke har været synderlige problemer med at have varer nok på hylderne… lige indtil vi blev ramt af en verdensomspændende pandemi. 

Selvom vi i Danmark ikke mærker så meget til restriktioner og problemer længere, sætter pandemien stadig sine spor på juleshoppingen. For mange butikker er det nemlig vanskeligt at få varerne hjem fra de forskellige lande de importerer fra. Endnu sværere er det for en lille virksomhed. De får måske udviklet sine varer i for eksempel Asien, mens der stadig er store forsinkelser på leverancer. 

Derfor er det en god idé at få klaret juleindkøbene i god tid og sikre de gode gaver til dem, du holder af. Ved du i god tid hvad du vil give i gave og hvor du skal købe det fra? Så har du nemlig god mulighed for at slippe for ubehagelige overraskelser med udsolgte varer og tomme hylder. 

Derfor er det vigtigt at støtte de lokale

De små selvstændige er ildsjæle, som har en kæmpe passion for deres forretning og som ønsker at tilbyde de bedste produkter kombineret med den bedste service. Her møder du en gavmildhed, som til tider kan være lidt glemt hos de større koncerner. For hvert køb vil du se en taknemmelig butiksejer, som er lykkelig for at du vil være med til at bidrage til hans eller hendes forretning. Er der selvstændige butiksejere i dit lokalområde kan det derfor være en ren fornøjelse at lægge dem et visit. 

De personlige gaver fra den lokale butik

I de små, lokale butikker bliver der tænkt kvalitet over kvantitet. Køb derfor julegaver lokalt. Ofte vil der kun være ganske få eller blot en enkelt af de varer, som du ser på hylderne. Her ønsker man at tilbyde varer med sjæl og en masse personlighed, som kan bidrage dit hjem og din hverdag. Dine gaver vil være ganske unikke og det kan sagtens tænke, at det vil være svært for andre at skaffe noget præcis magen til. 

Vi håber at du vil gå op opdagelse blandt dine lokalbutikker i år. Husk at mange af de små butikker også har deres egen webshop, så du ikke behøver at være tæt på, for at støtte deres forretning. Du kan såmænd klare det hjemme fra sofaen eller mens, du er på farten.

Rigtig god julegave indkøbs tur i Strib og på webshoppe hvor vi sælger “brugskunst med kant” og personlighed. 

Kh. Christa

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto