Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Unikke designs fra Anna Von Lipa

Farvet krystal glas 

Anna Von Lipa er stilrent dansk design med ganske unikke former. Her finder du skønne kreationer af mundblæst glas, som giver et ekstra personligt look. Gå på opdagelse i de mange forskellige farver og udtryk.  Krystal glas som sætter et ganske særligt præg på din indretning. 

Vi har kigget nærmere på serien fra Anna Von Lipa. Og giver dig i denne artikel inspiration til at indrette med det smukke glas. 

Anna von lipa drikkeglas i ice design

Smuk serie med kander og glas

Elsker du minimalistiske kander med islook eller farverige glas fyldt med humør? Så er Anna Von Lipa lige noget for dig! Her bliver du introduceret for et univers fyldt med farve og glæde. Hvor der bliver eksperimenteret med kombinationer af former og detaljer. 

Glassene egner sig fantastisk til fødselsdag og andre festlige begivenheder, samtidig med at de også er indbydende for dig, hvis hverdag er en fest. Her finder du kombinationer i farver som rosa og ocean blue, mønster med twirl med mere. Da der er meget krudt på disse designs, anbefaler vi at du kombinerer med enkelte elementer på bordopdækningen, så du får et stilrent look. 

Anna Von Lipa Hobnail kander

Frisk op med yndige glasskåle

Glasskåle er skønne til at sætte et personligt præg i stuen såvel som ved spisebordet. Her vil glasskålene fra denne serie, være et fremtrædende element i hjemmet, som fanger dit blik. Fyld dem med frugt, slik eller smukke blomster dekorationer – disse designs pifter op i hjemmet, uanset deres indhold. 

Der er noget drømmende over Anna Von Lipa’s glasskåle. Her kan du blive ved med at opdage nye, skønne detaljer og se måder, hvorpå du kan kombinere glasskålene på en ny måde. De står naturligvis flot sammen med de kreative kander fra samme designer, på trods af at de har vidt forskellig stil. 

Anna von lipa krystalskål med rosa mønster

Et strømlinet og personligt design

Hjemmets indretning skal gerne være tidløse med små, personlige pift, som gør dit hjem til noget helt særligt. Her er designs som Anna Von Lipa med til at skabe det strømlinede look, samtidig med at det ikke bliver for tomt og kedeligt. Med det vovede farvespil skaber du et festligt hjørne i hjemmet, uden at det bliver for hektisk. 

På vores webshop kan du finde et stort udvalg af designs, som står flot sammen med disse skåle, glas og kander. Det hele handler om at skabe en balance mellem det rolige og farverige. 

Skal du også opleve vores nyhed? 

Anna Von Lipa er et helt nyt navn hos Crocca og vi har glædet os til at præsentere det for jer. Vi er altid på udkig efter de mest spændende brands til at sætte personligt præg på indretningen, og her rammer disse designs plet! 

Syntes du også at håndlavede glas er skønne, så vil jeg gerne præsentere dig for vores nye tiltag med Anna Von Lipa på webshoppen og gå på opdagelse i den skønne serie til dit hjem. 

Anna von lipa hopnail kande

Har du spørgsmål til disse produkter eller er der en særlig model du savner? Kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Du er også altid velkommen i vores fysiske butik i Strib, hvor du kan blive inspireret af vores utroligt alsidige udvalg. 

Kærlig hilsen og god dag
Christa

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto