Fri fragt ved køb over 500,-
21 dages fuld returret
Billig fragt fra kr. 60
Sikker webshop – E-mærket
Kundeservice: crocca@email.dk
Modtag tilbud og nyheder fra Crocca – altid penge at spare

Find os på facebook
Instagram
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:4227 6703

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Køkkenlivet

Der er 23 varer.

Køkkenlivet

Her på siden finder du vores køkkenudstyr, så som krus og kopper, serveringsfade og skåle, køkkengrej og tallerkener. Hvis du leder efter noget mere specifikt, kan du dykke ned i vores underkategorier. Du finder mærker som Living Karma, Affari, State of Art og mange flere. Vi udvider hele tiden vores sortiment af produkter og mærker, men prøver samtidigt at have nogle produkter, som alle de store butikker ikke har.

Til varme og kolde drikke

Vores kopper og krus er super fine til te, kaffe, kakao og andre varme drikke, men man kan selvfølgelig også bruge til dem kolde forfriskelser. Vores designs spænder fra moderne og mere traditionelle farver.

Service til bordet

Server morgenmad på sengen, med vores flotte serveringsfade, eller brug vores skåle til lækre snacks, salat, slik eller andet. Designs er enkle og fine, og passer rigtigt godt til morgenmad eller brunch.

Køkkentøj

I denne kategori finder du forskelligt køkkengrej, så som glas, salt og pebersæt, servietter og mere. Man bliver nemt inspireret til at indrette sit køkken på en ny måde, ved at besøge denne kategori af produkter!

Spiseservice

Find tallerkener til borddækning morgen, middag og aften. Du kan fx blande flere forskellige designs, for at få et mere farverigt bord, som skiller sig ud fra de mere almindelige borddækninger, hvor der ofte kun bruges en serie af tallerkener.

Underkategorier

 • Krus og kopper
  Krus og kopper Her på siden finder du vores udvalg af kopper og krus af forskellig art. De er fantastiske til at drikke kaffe, te, varm kakao og andre varme drikke i, og så har vi både helt stilrene designs, og mere rustikke materialer. Vores kaffekopper og kaffe krus fås i mange forskellige designs, så der vil helt sikkert være noget der passer ind i dit køkken og stue - uanset om du har en minimalistisk stil med få farver, eller mere gammeldags stil.På grund af de mange forskellige modeller vi ofte har på lager, kan du også ofte finde sjove krus i anderledes farver eller designs, som du ikke finder ret mange andre steder. Vi prøver hele tiden at udvide vores sortiment, men samtidig også, at finde noget som alle de andre butikker ikke har. Er du på udkig efter keramik kopper, skal du ikke lede længere. Vi har nemlig flere forskellige designs i dette materiale. Har du en meget fin indretning i forvejen, kan keramik ofte give et lidt råt indspark, som der nogle gange er brug for, hvis det ikke skal blive alt for fint. Find også vores kopper med tekst, nærmere bestemt vores Pantone krus, som findes i mange forskellige farver, og har den pågældende Pantone farve stående - super enkelt og lækkert design, der passer ind i det moderne hjem.
 • Serveringsfade og skåle
  Serveringsfade og skåle Ønsker du ikke at kunne servere maden på smukke fade og skåle. De fade og skåle, som du finder her er smukke og enkle. Du kan bruge dem til morgenmad, den store bruch, tapas, sushi, kager som cupcakes og macarons mm. Der er fade fra bl.a. danske Room Copenhagen, Galzone og Acentro Home. Et tip, de små glasskåle kan bruges til at servere en lille dessert eller et morgenmads produkt i. Super smukt og delikat. 
 • Køkkengrejet
  Køkkengrejet Her på siden finder du alverdens grej til køkkenet, i form af glas, spækbrætter, spisepinde og meget mere. Det er her vi kategoriserer vores produkter, som ikke lige passer ind i krus og kopper, serveringsfade og skåle eller tallerkener. Uanset om du søger køkkengrej i moderne eller gammel stil, vil vi have noget til dig. Vi går altid efter at have noget til enhver smag, så både dem med et traditionelt hjem, moderne hjem og andre, kan finde noget der falder i deres interesse.Der er rigtigt mange der får nye idéer til deres køkken, når de kigger denne kategori igennem. Husk at man gerne må blande farver og materialer i hjemmet, for at få en mere rå stil - alt behøver ikke være samme farve, og at passe sammen. Selvom vi har et godt udvalg af køkkengrej prøver vi stadig hele tiden at finde nogle mærker og produkter, som alle de andre ikke har. Lige nu kan du fx finde mærker som Cozy Room, African Image og Egoista Brand. Vi har og til gode tilbud på siden, så leder du efter billigt køkkengrej eller billige køkkenting, vil du med stor sandsynlig kunne finde noget. Du kan evt. prøve at sortere på pris, og finde de billigste varer først. Var der, mod forventning, ikke noget der faldt i din interesse, bør du komme tilbage om et par uger - der har vi sikkert fået nye varer i vores sortiment, eller nye tilbud.
 • Tallerkener
  Tallerkener Her på siden finder du vores udvalg af tallerkener til middag, frokost, suppe og mere. Vi går altid efter at have så mange designs som muligt, så du med garanti kan finde noget der passer ind til din borddækning. Vores tallerkener kommer i forskellige designs, så uanset om du er til aflange tallerkener, små tallerkener eller store tallerkener, vil du med høj sandsynlighed kunne finde nogen der passer til dit hjem.De fleste vælger at købe samme serie eller mærke af bestik, glas og tallerkener, men har du nogensinde overvejet at mixe og blande forskellige mærker og serier? Det skaber en helt anden stemning, og ser super skønt ud. Tallerkener i mange materialer Vi har ofte tallerkener i forskellige materialer, alt efter om du er til porcelæn, keramik, glas eller noget fjerde. Glas tallerkener kan specielt være rigtigt flotte til desserter, mens keramik passer rigtigt godt til frokostbordet. Mangler du andet udstyr til køkkenet, har vi også et rigtigt fint udvalg af krus og kopper, serverigsfade og skåle og andet køkkenudstyr - kort sagt har vi alt du skal bruge for at pynte et flot bord. Leder du efter et godt tallerken tilbud, har vi af og til gode tilbud her på siden. Hvis du ikke finder et tilbud der falder i din smag i dag, anbefaler vi, at du kommer tilbage om et par uger, da vores sortiment og tilbud hele tiden skiftes ud.

Varer sidevis

Varer sidevis