Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Crocca Brugskunst og Blomster

Hos Crocca brugskunst & blomster bindes smukke og super friske buketter og dekorationer til din fest. Her er ingen masseproduktion, så alle buketter har et smukt og personligt præg.

Blomsters holdbarhed

Hvordan holder Croccas blomster længst tid? Vi kender det alle sammen. Vi får en bukket smukke og vidunderlige blomster. Men denne lykke varer ikke længe. Som vi alle kender det, så går der ikke længere end en uge, så er blomsterne ikke længere så smukke og vidunderlige, som da vi modtog dem. Det er super ærgerligt, derfor giver vi nu et par tips og tricks til, at få blomsterne til at holde længere.

Det eneste du skal bruge er et par spiseske sukker og et par spiseske æblecider og tilføje det til blomstens vand. Ydermere skal du blot skifte blomstens vand en enkel gang om dagen. Et enkel nemt trick mere er, at stille blomsten i afstand fra frugter, da dette skaber gæring omkring blomsten, som formindsker blomstens livsproces.

Blomster til højtid

Vores blomster kan gives i enhver højtid
Først valentinesdag, så påske, sommertiden og så julen. Vi kender det alle sammen, højtiderne flyver omkring ørene på os, og hvad glæder mere end blomster? Vis din glæde og taknemmelighed med blomster fra Crocca.

Vores smukke, og super friske blomster tilpasses højtiderne, og derfor kan du glæde venner, bekendte, kæreste eller kone med en smuk blomst fra Crocca til enhver højtid. Blandt vores sortiment findes både smukke enkelte blomster, blomsterbuketter og blomsterdekorationer.

Hos os koster smukke og vidunderlige blomster ikke en formue! – og de kan både hentes og leveres. Du kan nemt og bekvemt besøge vores dejlige lille blomsterbutik og brugskunstforretning i Middelfart, Fyn. Her kan du se og opleve vores fantastiske sortiment fyldt med blomster, brugskunst og andre artikler. Ydermere findes kundeservice i top.
Kontakt os for at bestille vores smukke og billige blomster

Mere end blomster!

Hos Crocca har vi mere en blomster. Du finder et rigt udvalg af det mest trendy brugskunst. Men det er ikke “køb og smid ud” brugskunst, det er brugskunst som holder sig trendy flere år efter at du køber det. Dvs. at køber du brugskunst hos os, så passer du på klima og miljø. Kig ind hos Crocca.dk og Crocca brugskunst & blomster i Strib for spændende og anderledes brugskunst – Vi kalder det “brugskunst med kant”. Vi er sikre på at du altid finder den perfekte gave, eller en selvforkælelses ting til dig selv indenfor brugskunst, smykker eller vores store sortiment af unika brugskunst og unika keramik.

Firmagaver, vin & spiritus

Vi fører et fint lille udvalg af spændende produkter som du kan få mixet til en lidt anderledes firmagave. Den kan indeholde skøn hvidvin, rosè, rødvin, brugskunst og lækre gin & rom løsninger. Lyder der ikke godt?

Bestilling og levering

Du kan både bestille her på hjemmesiden eller på telefon 42 27 67 03.

Vi binder buketter fra kr. 150, og du kan du bl.a. bestille billige løse blomster, billige blomsterdekorationer, blomsterbuketter, bårebuketter, gravpynt, smukke brudebuketter og brystbuketter. Vi bringer blomster gratis ud i Strib når din bestilling er på 200 kr. er derover, ligeledes bringer vi buketter ud fra vores blomsterbutik Middelfart (postnummer 5500), når din bestilling er over 200 kr. for et lille tillæg på 50 kr.

Handel lokalt

Hos Crocca brugskunst og blomster handler du lokalt. Du kan bestille blomster og brugskunst i webshoppen, hvorefter du kan få det sendt, leveret i Strib eller selv afhente det i forretningen. Husk at vi står for spændende brugskunst til store og små gaver. Så du vil ALTID kunne finde smukke og tidsvarende gaver i alle prisklasser.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto