category

Lanterner til haven - hyggelig belysning

Vi er officelt er gået ind i efteråret, hvilket betyder det er tid til at plukke de modne æbler, tage striktrøjen på og hygge under et tæppe. Det betyder også, at dagen bliver kortere og aftenen længere. Frygt ej - med lanterner til haven fra Crocca, kan du skabe en hyggelig udendørs stemning, selvom vejret ikke er til rosé på terrassen. 

 

Brug lanterner til haven, til at skabe en hyggelig belysning ved din entre, på din altan eller i din have.
Selvom man nu opholder sig mere indendøre, skaber lanterner til haven hyggelig stemning, når man kigger ud på sin have eller altan der bliver oplyst af lanternerne. 

Placer lanternerne til haven i forskellige hjørner, så det tilsammen skaber et uderum – evt. Sammen med krukker udendørs og planter, så de bliver lyst op. Du kan også indramme terrassen ind med lyskæder – hæng dem i træerne eller i tagrenden. På den måde kan du med lanterner til haven, skabe en hyggelig stemning hele året rundt. 

 

Der er intet, der bringer hygge frem som en lanterne til haven – om så det er sommer eller vinter. Hæng dem op i haven, på terrassen eller altanen, eller sæt den i vindueskarmen i stuen og lad lyset fra den skabe en hyggelig stemning i dit hjem.

 

Flotte lanterner til din have, terrasse eller altan

Lanterner til haven går aldrig af mode. Sammenligner man boligmagasiner fra de sidste mange år - går lanterner til haven igen i nærmest alle af dem. Det elegante udtryk og den rolige stemning der bliver skabt, går simpelthen aldrig af mode. 

 

Det fantastiske ved lanterner er, at du kan anvende dem både indendørs og udendørs, hvis den enkelte lanterne er designet til formålet. Specielt placering af lanterner udenfor er moderne i dag, hvor altaner, terrasser og entréer bugner af lanterner.

 

Her får du den perfekte mulighed for at skabe ekstra hygge i din have, på din altan eller terrasse – især når mørket falder på, og lanternerne tændes.

 

For at skabe det mest elegante udtryk er det en fordel at sammensætte flere lanterner på ét sted. Du kan med fordel købe lanterner i samme stil – men i forskellige størrelser.

Det samme indretningstrick kan bruges indendøre. Når du indretter indenfor, behøver du ikke skaffe dig lanterner der holder til alt slags vejr. Gå på jagt i vores verden af home decor. Sortimentet af home decor du finder på vores webshop er nøje udvalgt og mange af varerne er unikke. 

 

Ved at sætte 2-3 lanterner sammen i varierende størrelser skaber du nemlig et utroligt lækkert udtryk.

 

Har du et stort område udenfor, som ser tomt ud, vil lanterner være det oplagte valg. Især store lanterner gør sig ekstra godt på store arealer – og samtidigt skaber de masser af hygge. Du kan derfor med fordel tjekke vores skønne udvalg af lanterner til haven ud.

Unikke lanterner til haven hos Crocca.dk

Det fantastiske ved onlineshopping er, at du kan shoppe lanterner til din have, når det passer dig bedst. Du tilføjer blot den ønskede lanterne til din indkøbskurv og vælger, hvordan du ønsker dine varer leveret.

 

Besøg vores forretning, hvor du har mulighed for at se vores udvalg af lanterner til haven. Dette kan gøre det nemmere for dig at vælge, hvilket lanterne du skal købe. Vi er nemlig godt klar over, at det kan være svært at vælge mellem vores mange smukke lanterner til haven.

 

Alt til hyggen hos Crocca.dk

Når det kommer til lanterner til haven, er det udelukkende fantasien, der sætter grænser, men der er ingen tvivl om, at det vil kunne gøre en verden til forskel og skabe et helt andet udtryk.

 

Hos os får du al den hjælp, du har brug for, når du skal ud og investere i nye lanterner til din have. 

 

Er du på udkig efter andet til din have? Så kan du supplere dine lanterner til haven, har vi hos Crocca et stort udvalg af have pynt. Have pynt dækker over alt lige fra små fuglebassiner til krukkeføder - du finder vores udvalg af have pynt her

 

I vores butik er du altid velkommen, og vores medarbejdere står klar til at vejlede sig i forhold til dit køb. Du kan også bestille dine lanterner her på vores hjemmesidde, hvor vi altid garanterer hurtig levering, så du får dine smukke lanterner hjem i løbet af ganske kort tid.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, og vi garanterer et hurtigt svar og god service.

Der er 14 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-14 af 14 element(er)

Oliebeholder til glasvase

Oliebeholder til glasvase - Lanterner - Lübech Living
Oliebeholder til glasvase
Oliebeholder i rustfri stå
75,00 kr.

Factory Lanterne i zink

Factory Lanterne i zink - Produkter, Lysestager og lanterner, Udelivet, Lanterner - Chic Antique
Factory Lanterne i zink
Lanterne i industrielt...
315,00 kr.

Dråben til haven

Dråben til haven - Produkter, Udelivet, Lanterner, Havetilbehør -
Dråben til haven
Dråbeformet ophæng
395,00 kr.

Rosita glas lanterne

Rosita glas lanterne - Produkter, Lysestager og lanterner, Udelivet, Lanterner - Canett Furniture
Rosita glas lanterne
Lanterne i glas og bambus...
175,00 kr.

Glaslanterner til bord...

Glaslanterner til bord eller gren - Brugskunst, Lysestager og lanterner, Udelivet, Lanterner -
Glaslanterner til bord eller gren
Fine glaslanterner, som...
25,00 kr.