category

Lanterner til haven skaber en hyggelig stemning

Vi er officielt gået ind i efteråret, hvilket betyder, at det er tid til at plukke de modne æbler, tage striktrøjen på, og hygge under et tæppe. De lyse dage bliver kortere, og aftenen længere. Frygt ej - med lanterner til haven fra Crocca, kan du skabe en hyggelig udendørs stemning, selvom vejret ikke er til en kold rosé på terrassen. 

 

Brug lanterner til haven til at skabe en hyggelig belysning ved din entré, på din altan, eller i din have. Selvom vi nu opholder os mere indendørs, skaber lanterner til haven en hyggelig stemning, når du kigger ud på din have eller altan. 

 

Placér lanternerne til haven i forskellige hjørner, så de tilsammen skaber et dekorativt uderum – evt. Sammen med krukker udendørs og planter, så de bliver lyst op. Du kan også indramme terrassen med lyskæder – hæng dem i træerne eller i tagrenden. På den måde kan du skabe en hyggelig stemning hele året rundt med lanterner til haven. 

 

 

Fire tips til lanterner til haven

 

1. Lanterner lavet af træ eller bambus giver et naturligt udtryk

2. En gammel zink-lanterne skaber et romantisk look, når du kombinerer dem med blomster i lyserøde eller lilla nuancer 

3. Hæng små lanterner i glas på træer eller buske i haven – det skaber en hyggelig stemning og lyser op i de mørke måneder 

4. Hæng dem op i haven, på terrassen eller altanen, eller sæt den i vindueskarmen i stuen og lad lyset fra den skabe en hyggelig stemning i dit hjem.

  

Sammenligner man boligmagasiner fra de sidste mange år, går lanterner til haven igen. Det elegante udtryk og den rolige stemning, går aldrig af mode. 

Det fantastiske ved lanterner er, at du kan anvende dem både indendørs og udendørs - hvis den enkelte lanterne er designet til det. Lanterner til udendørs arealer er moderne i dag, hvor altaner, terrasser og entréer bugner af dem. 

 

Her får du den perfekte mulighed for at skabe ekstra hygge i din have, på din altan eller terrasse – især når mørket falder på, og lanternerne tændes.

 

For at skabe det mest elegante udtryk, er det en fordel at sammensætte flere lanterner på ét sted. Du kan med fordel købe lanterner i samme stil, men i forskellige størrelser. Ved at sætte 2-3 lanterner sammen i varierende størrelser skaber du nemlig et utroligt lækkert udtryk.

 

Det samme indretningstrick kan bruges indendørs. Når du indretter dit hjem, behøver du ikke skaffe dig lanterner, der holder til alt slags vejr. Gå på jagt i vores verden af home decor. 

 

Har du et stort område udenfor, som ser tomt ud, vil lanterner være det oplagte valg. Især store lanterner gør sig ekstra godt på store arealer – og samtidigt skaber de masser af hygge. 

  

 

Unikke lanterner til haven fra Crocca

Det fantastiske ved onlineshopping er, at du kan shoppe lanterner til din have, når det passer dig bedst. Du tilføjer blot den ønskede lanterne til din indkøbskurv og vælger, hvordan du ønsker dine varer leveret.

 

Besøg vores forretning, hvor du har mulighed for at se vores udvalg af lanterner til haven. Det kan gøre det nemmere for dig at vælge, hvilket lanterner, de passer til din indretning. Vi ved, at det kan være svært at vælge mellem vores mange smukke lanterner til haven.

  

 

Alt til hyggen hos Crocca.dk

Når det kommer til lanterner til haven, er det udelukkende fantasien, der sætter grænser. Hos Crocca er der ingen tvivl om, at de gør en verden til forskel, og skaber et helt andet udtryk. Hos os får du al den hjælp, du har brug for, når du skal investere i nye lanterner til din have. 

 

Er du på udkig efter andet til din have? Have pynt dækker over alt, lige fra små fuglebassiner til krukkeføder - du finder vores udvalg af have pynt her. 

 

I vores butik er du altid velkommen, og vores medarbejdere står klar til at vejlede dig. Du kan også bestille dine lanterner her på vores hjemmeside, hvor vi altid garanterer hurtig levering, så du får dine smukke lanterner hjem i løbet af kort tid.

Der er 12 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-12 af 12 element(er)

Oliebeholder til glasvase

Oliebeholder til glasvase - Lanterner - Lübech Living
  Oliebeholder til glasvase
  Oliebeholder i rustfri stå
  75,00 kr.

  Factory Lanterne i zink

  Factory Lanterne i zink - Produkter, Lysestager og lanterner, Udelivet, Lanterner - Chic Antique
   Factory Lanterne i zink
   Lanterne i industrielt...
   315,00 kr.

   Rosita glas lanterne

   Rosita glas lanterne - Produkter, Lysestager og lanterner, Udelivet, Lanterner - Canett Furniture
    Rosita glas lanterne
    Lanterne i glas og bambus...
    175,00 kr.

    Glaslanterner til bord...

    Glaslanterner til bord eller gren - Brugskunst, Lysestager og lanterner, Udelivet, Lanterner -
     Glaslanterner til bord eller gren
     Fine glaslanterner, som...
     25,00 kr.