manufacturer

Crocca Brugskunst og Blomster

Der er 39 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-12 af 39 element(er)

Smukke superfriske buketter og billige blomsterdekorationer til enhver lejlighed. Læs mere omkring vores smukke - men billige blomster under produkterne. 

Hos Crocca Brugskunst håndlaves smukke og super friske buketter og dekorationer til din fest. 

Hvordan holder Croccas billige blomster længst tid? 

Vi kender det alle sammen. Vi får en bukket smukke og vidunderlige blomster. Men denne lykke varer ikke længe. Som vi alle kender det, så går der ikke længere end en uge, så er blomsterne ikke længere så smukke og vidunderlige, som da vi modtog dem. Det er super ærgerligt, derfor giver vi nu et par tips og tricks til, at få blomsterne til at holde længere. 

Det eneste du skal bruge er et par spiseske sukker og et par spiseske æblecider og tilføje det til blomstens vand. Ydermere skal du blot skifte blomstens vand en enkel gang om dagen. Et enkel nemt trick mere er, at stille blomsten i afstand fra frugter, da dette skaber gæring omkring blomsten, som formindsker blomstens livsproces. 

Vores billige blomster kan gives i enhver højtid

Først valentinesdag, så påske, sommertiden og så julen. Vi kender det alle sammen, højtiderne flyver omkring ørene på os, og hvad glæder mere end blomster? Vis din glæde og taknemmelighed med blomster fra Crocca, og endda billige blomster! 

Vores smukke, men billige blomster tilpasses højtiderne, og derfor kan du glæde venner, bekendte, kæreste eller kone med en smuk blomst fra Crocca til enhver højtid. Blandt vores sortiment findes både smukke enkelte blomster, blomsterbuketter og blomsterdekorationer.

Hos os koster smukke og vidunderlige blomster ikke en formue! - og de kan både hentes og leveres. Du kan nemt og bekvemt besøge vores dejlige lille blomsterbutik og brugskunstforretning i Middelfart, Fyn. Her kan du se og opleve vores fantastiske sortiment fyldt med blomster, brugskunst og andre artikler. Ydermere findes kundeservice i top.   

Kontakt os for at bestille vores smukke og billige blomster

Du kan både bestille her på hjemmesiden eller på telefon 42 27 67 03. 

Vi binder buketter fra kr. 150, og du kan du bl.a. bestille billige løse blomster, billige blomsterdekorationer, blomsterbuketter, bårebuketter, gravpynt, smukke brudebuketter og brystbuketter. Vi bringer blomster gratis ud i Strib når din bestilling er på 200 kr. er derover, ligeledes bringer vi buketter ud fra vores blomsterbutik Middelfart (postnummer 5500), når din bestilling er over 200 kr. for et lille tillæg på 50 kr.