category

Unika er helt unikt

Her på siden finder du unika i forskellige materialer og designs. Unika brugskunst betyder, at du køber noget helt specielt, som ingen andre i verdenen ejer. Det er specielt produceret og hver enkelt unika er unik. Unika kan også være at der er flere af samme type, men da det er håndlavet brugskunst, vil alle have forskelligt udtryk, glasur mm, hvorved intet er ens.Unika keramik 

Unika keramik er kort fortalt helt unikke produkter, som der kun findes én af. Det er muligt at købe flere unika produkter fra samme mærke, men der er altid nogle designforskelle fra produkt til produkt.

I øjeblikket er det især unika keramik der er blevet meget populært. Unikt design og muligheden for at skille sig ud spiller en væsentlig rolle. Samtidig pryder det selvfølgelig hjemmet.

Vores unika keramik  byder blandt andet på lanterner, skåle, raku huse og krukker. Her finder du designs i mange forskellige farver, så du kan finde noget der passer ind i dit hjem eller have - eller køb unika keramik til en vært/værtindegaver eller andet. Vores lanterner giver det smukkest tænkelige lys. Vores Raku huse passer til mange lejligheder f.eks. Studentertiden. De fine raku skåle kan bruges til både snacks, blomster, lys mm. og så er de endda til gode priser.

Unika keramik er det mest populære unika for tiden, da det skiller sig ud, men stadig passer ind i de fleste hjem. Udvalget er begrænset og det bliver derfor hurtigt udsolgt. Søger du noget specielt unika keramik fra Pottery Studio, så kontakt os endelig her på siden.

Det der blandt andet har gjort unika keramik fra lige præcis Pottery Studio så populær er måden det bliver designet på. Ejeren bag mærket designer selv keramik skåle, krukker, lanterner og lysestager. Måden det bliver produceret på, er ved brug af en traditionel drejeskive, som meget få keramikere gør brug af, da det er omkostningsfuldt. 

Unika keramik er den perfekte gaveide til kvinden der har alt, den søde kollega på arbejdet, eller julegave til ansatte som fortjener lidt udover det sædvanlige. Her kan hun tilføre smukt håndlavet unika keramik design til hjemmet, der typisk skaber en pæn kontrast.

Pottery Studio har fokuseret på primært unika lysestager og unika lanterner. Men hvis du søger andet unika keramik, så er du mere end velkommen til at kontakte os. 

På trods af det meget populære og unikke unika keramik, kan vi stadig holde omkostningerne nede til glæde for vores kunder. 

Vi har desuden et stærkt begrænset udvalg af unika keramik i vores brugskunst butik på Fyn. Så skynd dig forbi, imens vi stadig har nogen på lager.

Unika keramik kan pryde ethvert hjem, så kom endelig forbi og tag en snak med os, så finder vi det unika keramik der passer bedst til dig eller en du holder af.Raku huse af unika keramikSøde små raku huse, er noget af det flotteste nips man kan have stående. Nogle raku huse har skæve designs og er meget farverige, mens andre er lige og holdt i et mere neddæmpet design - du styrer altså helt selv, om du er mest til de farverige eller neddæmpede design.

De skønne raku brændte huse fås i mange udformninger, størrelser og farver. Størrelserne går fra et lille hus på 2 cm til et tårn på op til 17 cm. Du kan helt selv vælge hvilket design du ønsker af disse raku huse, uden yderligere omkostninger. 

Unika træ

Er du til træ unika som lysestager, træskulptur og figurer, så finder du et stort udvalg her. I takt med at vi har et stort udvalg, vil du også kunne finde noget der passer din pengepung - vi prøver nemlig at samle på unika i høj kvalitet og til billige penge.

 

Træskulptur

Vores træskulpturer er meget forskellige fra hinanden, men uanset om du søger de grove eller fine designs, vil du kunne finde nogen til din smag, i vores udvalg. Er der en bestemt træsort du ikke bryder dig om? Heldigvis har vi træskulpturer i flere forskellige træsorter.

Glas unika 

Med glas unika får du et helt unikt design, som du ofte ikke finder i de traditionelle butikker. Vores udvalg indeholder bl.a. glas til ophæng, figurer på pind, samt skåle og fade. Al vores glas unika er håndlavet! Når vi nærmer os højtiderne, vil der også være et bredt udvalgt af glas unika til f.eks. julen, det kan være sig nisser og søde engle.

Glasfade 

Vores glasfade kommer i mange forskellige farver - både farverige og mere subtile designs. Vi har glasfade i forskellige størrelser, alt efter om de skal bruges til snacks før middagen, frugtfad eller blot til pynt.

Der er 91 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-48 af 91 element(er)

Twirl glasvase

Twirl-vase-orange-lys-lilla
  • Ny
Twirl glasvase
Håndlavet vase fra Eden...
695,00 kr.

Twirl vase - grøn

Twirl vase - grøn - Produkter, Brugskunst, Vaser, Unika keramik - Eden Outcast
  • Ny
Twirl vase - grøn
Vase i håndlavet glas fra...
695,00 kr.

Unika hængende krukke

Unika hængende krukke - Produkter, Brugskunst, Skjuler og krukker, Unika keramik, Plantelivet - Lerværket
  • Ny
Unika hængende krukke
Hængende urtepotte skjuler...
195,00 kr.

Rund unika vase

Rund unika vase - Produkter, Brugskunst, Vaser, Unika keramik - Lerværket
  • Ny
Rund unika vase
Vase i stentøj fra Lerværket
249,00 kr.

Unika raku vase - turkis

Unika raku vase - turkis - Produkter, Brugskunst, Unika keramik - Pottery Studio
  • Ny
Unika raku vase - turkis
Unika vase i flot...
595,00 kr.

Unika vase - cremefarvet

Unika vase - cremefarvet - Produkter, Brugskunst, Unika keramik - Pottery Studio
  • Ny
Unika vase - cremefarvet
Vase i unika stentøj fra...
565,00 kr.

Flydende skøjteløber

Flydende skøjteløber - Produkter, Udelivet, Havetilbehør, Unika keramik - Blomster & Stål
Flydende skøjteløber
Skøjteløber til bassin fra...
295,00 kr.

Waterdrop fad

Waterdrop fad - Produkter, Brugskunst, Skåle og bakker, Vaser, Unika keramik - House Nordic
Waterdrop fad
Skøn unika glasdråbe på...
Fra
299,00 kr.

Kejserguldsmed på pind

Kejserguldsmed på pind - Produkter, Brugskunst, Udelivet, Havetilbehør, Unika keramik - Blomster & Stål
Kejserguldsmed på pind
Kejserguldsmed fra...
240,00 kr.

Grimaud unika trælysestage

Grimaud unika trælysestage - Produkter, Brugskunst, Lysestager og lanterner, Unika keramik - Chic Antique
Grimaud unika trælysestage
Unika Grimaud lysestage...
125,00 kr.

Vild gulerod - irret kobber

Vild gulerod - irret kobber - Produkter, Billig brugskunst, Brugskunst, Jul, Unika keramik, Binderi og dekorationsmaterialer - A
-15%
  • Nedsat pris
Vild gulerod - irret kobber
Vild gulerod fra ArtbyKobber
499,00 kr.
424,15 kr.

Rund unika keramik...

Rund unika keramik lysestage - sort - Produkter, Brugskunst, Lysestager og lanterner, Unika keramik - Pottery Studio
Rund unika keramik lysestage - sort
Lysestage til fyrfadslys...
239,00 kr.

Vase - creme unika stentøj

Vase - creme unika stentøj - Produkter, Nyheder, Brugskunst, Vaser, Unika keramik - Lerværket
Vase - creme unika stentøj
Unika vase fra Lerværket
325,00 kr.

Vase - blå unika design Crocca

Vase - blå unika design Crocca - Produkter, Nyheder, Brugskunst, Vaser, Unika keramik - Lerværket
Vase - blå unika design Crocca
Unika vase fra Lerværket...
345,00 kr.

Krukke i stentøj

Krukke i stentøj - Nyheder, Skjuler og krukker, Unika keramik - Lerværket
Krukke i stentøj
Urtepotter i Stentøj dine...
Fra
115,00 kr.

Drage i kobber

Drage i kobber - Produkter, Brugskunst, Udelivet, Havetilbehør, Unika keramik - Blomster & Stål
Drage i kobber
Drage i kobber på pind
Fra
229,00 kr.