Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Havefrø

Havefrø – sommerblomster og chili

Havefrø til din have, drivhus eller til plantekasser. Jeg har et bredt udvalg indenfor chili, et-års og flere-årlige blomsterfrø. Alle frø kommer fra Blomster & Stål som dyrker frøene udfra økologiske pricipper.

Når foråret nærmer sig, skal du igang med planlægning. For det er et plus hvis dine frø lægges til forspiring. Når du forspirer, får du større glæde af de små vækster, som kommer igang tidligere. Så frøene i spiringsbakker. Det behøver ikke være fine dyre bakker. Du kan også bruge bakker i plast som du har fået madvarer i, hvor der er plastlåg (husk at lave huller i låget, for at jord og frø kan ånde), hæld så- og priklejord i bakken og så frø efter anvisning på posen. Hold jorden fugtig og placer bakken lyst.

 

Vi har lavet forskellige blogindlæg som kan være interessant for dig at følge, hvor vi fortæller om havens gang gennem året. F.eks. er der hvad der skal til for at gøre haven klar til sommer, forskellige efterårs have tips og at dyrke med økologi i hjertet.

Bi- og insektvenlige områder i haven er et must. Vi skal gøre hvad vi kan for at skabe åndehuller så vores bier og insekter fortsat formere sig. Du får meget let skabt disse områder i haven, med frø til insektvenlige planter og blomster. Så skab dine egne bi-venlige områder, hvor du lader græsset stå, og i disse områder sår det mest bi- og insektegnede blomster og græsser. Har du børn og børnebørn vil de ligeledes elsker at følge livet i de høje græsser?

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto